0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Nieuwbouwspecialist Gorinchem en Leerdam
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Nieuwbouw

Als NVM Nieuwbouwspecialist treden wij op als schakel tussen projectontwikkelaars en woningzoekenden en maken de vertaalslag van een woonwens naar een succesvol woonproduct. Wij zijn jouw makelaar voor een nieuw(bouw) avontuur.

Met twee lokale kantoren in (nieuwbouw)makelaardij en hypotheken en verzekeringen, hebben wij voor kleine- en grootschalige projecten de complete knowhow en capaciteit om projectontwikkelaars te verzekeren van kwaliteit en woningzoekenden te begeleiden naar een nieuwe droomwoning.

Klaar voor een nieuw(bouw) avontuur? 

Bekijk de actuele projecten hieronder of neem contact met ons op. Met ons nieuwbouwspecialisme hebben wij de meest actuele nieuwbouwkennis op zak en zijn we altijd op de hoogte van de werkzaamheden van een projectontwikkelaar. 

“Samen met projectontwikkelaars dragen we bij aan duurzame ontwikkeling van de woningmarkt.”
Nieuwbouw

Wat klanten over ons zeggen

Wat een deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Een mooie presentatie van onze woning op Funda en een goede brochure. Ze nemen ruim de tijd voor een terugkoppeling na een bezichtiging en denken goed met je mee. De verkoop verliep heel vlot. Makelaars Kim en Tessa zijn open en eerlijk. We kunnen ze altijd bellen als we vragen hebben. Fijn dat we onze hypotheek, verzekeringen en verkoop woning bij één bedrijf onder kunnen brengen. 

Sofie Peters

We zijn echt super goed geholpen door Van Ekeren! Wat een fijne service van enorm hoog niveau! Onze makelaar heeft ons enorm ondersteund bij de aan- en verkoop van onze woning. Ze gaf super advies en was te allen tijde bereikbaar. Buiten kantoortijden hadden we contact via de app. Ramon heeft ons daarnaast super goed geholpen met het regelen van de hypotheek. We zijn heel blij dat we alles hebben ondergebracht bij Van Ekeren!

Ruud Smits

We zijn al jaren klant bij Van Ekeren (Kuiper). Voor onze hypotheek, financieel advies en verzekeringen kloppen we daar altijd aan. Fijn dat alles onder één dak zit! Ook bij de verkoop van onze woning en de aankoop van de nieuwe woning zijn we weer heel fijn begeleid door Van Ekeren Kuiper. Er werd goed met ons meegedacht en alle financiële details werden duidelijk uitgelegd. Dat maakt een verhuizing een stuk zorgelozer! 

Natascha Nuis

Ondanks de drukke en gekke tijd (Corona) altijd beschikbaar en bereikbaar. Geen vraag is gek of te veel. Lokale marktkennis- en netwerk is in hoge mate aanwezig. Maakt (samen) een duidelijk plan van aanpak en dat neemt een hoop spanning weg. Want het is wel een spannend iets, het verkopen van je huis! Onze wensen als verkopers waren best uitzonderlijk, maar het is helemaal naar wens gelopen en dat is echt een compliment waard!

Caroline Stuivenberg

We hebben een zeer prettige communicatie gehad gedurende de verkoop van de woning. Het moest in een versnelling, maar daar heeft Van Ekeren alles aan gedaan om ons daarbij te helpen. We zijn erg vriendelijk behandeld en we werden continu op de hoogte gehouden. Brochure en foto's waren ook van goede kwaliteit en de woning werd netjes overeenkomstig de werkelijkheid neergezet. 

Lucas Kamphuis

Vol lof voor Kim waar ik natuurlijk het meest mee gewerkt heb. Eerlijk, betrouwbaar, transparant, reageert altijd op een belletje/app, duidelijk, luisterend oor, denkt met je mee en handelt waar nodig. Fijn in de omgang neemt de tijd voor je. Ook de andere medewerkers waar ik zijdeling contact mee had zijn plezierig en staan je goed te woord. Ik geef jullie een 9.5!!

Mevrouw Hoogeveen

Meer beoordelingen

golfbeweging1
golfbeweging2

Klaar om door te pakken?

Laat het ons weten! We vertellen je alles over onze meerwaarde als NVM Nieuwbouwspecialist.

0183 67 29 92 info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken